Parole

Jaunumu saņemšana

Parakstieties uz portāla
"Debеts-Kredīts" bezmaksas jaunumu saņemšanu un saņemiet likumdošanas jaunumus un citu noderīgu informāciju

Ok

Atteikties no nosūtīšanas

Mūsu partneri:


Forums » Citi jautājumi par grāmatvedības uzskaiti » parakstīties uz žurnālu „Grāmatvedība & Ekonomika” ar 15 % atlaidi

Citi jautājumi par grāmatvedības uzskaiti


parakstīties uz žurnālu „Grāmatvedība & Ekonomika” ar 15 % atlaidi
ben
Lietotājs
atbildes: 46

Pievienots: 19.01.2016 16:10
Izmēģini – paraksties!

Piedāvājam unikālu iespēju – parakstīties uz žurnālu „Grāmatvedība & Ekonomika” ar 15 % atlaidi, bet tikai uz trīs mēnešiem. Pamēģini mūsu žurnālu, novērtē un izlem kā rīkoties tālāk!

Mēs piedāvājam noformēt parakstīšanos uz žurnālu PDF formātā vai tradicionālajā tipogrāfijas versijā uz trīs mēnešiem par speciālu cenu un pievienoties daudzskaitlīgajam žurnāla „Grāmatvedība & Ekonomika” – vecākā profesionālā grāmatvežu izdevuma Latvijā - abonentu pulkam.

Akcijas cena uz žurnālu „Grāmatvedība & Ekonomika” 3 mēnešiem (PDF versija) – 12.61 (ieskaitot PVN 12%)

Akcijas cena uz žurnālu „Grāmatvedība & Ekonomika” 3 mēnešiem ar pasta piegādi
- EUR 19.99 (ieskaitot PVN 12% un piegādi).

Jūs varat noformēt parakstīšanos uz žurnālu ar atlaidi bez piegādes un saņemt to redakcijā - Rīgā, Bruņinieku ielā 43, 2 stāvā. Tas maksās tikai - EUR 18.55 (ieskaitot PVN 12%).

Lai noformētu parakstīšanos, Jums vajag ieiet mūsu mājas lapā www.ge.lv un sadaļā „Parakstīšanās” izvēlēties žurnāla versiju un abonēšanas periodu. Pēc pasūtījuma noformēšanas Jūs savā e-pastā saņemsiet rēķinu, kuru vajadzēs apmaksāt līdz 2016. gada 01. 02.

Jūs varat pieteikumu atsūtīt arī brīvā tekstā uz adresi info@ge.lv , kurā norādīts parakstīšanās periods (no kura mēneša) un kāda versija un valoda. Pieteikumā nepieciešams norādīt jūsu rekvizītus: firmas nosaukums, reģistrācijas numurs, e-pasts, piegādes adrese (ja papīra formāts), tālruņa numurs). Uz šo datu pamata tiks izrakstīts rēķins, pēc kura apmaksas, Jūsu parakstīšanās uz žurnālu tiks noformēta un to saņemsiet uz norādīto adresi.

Nav svarīgi vai Jūs esat grāmatvedis ar stāžu, vai tikai mācieties, vienmēr ceļā gadās sarežģījumi, ar kuriem vienatnē netikt galā! Laikā saņemts padoms var ievērojami atvieglot tālāko Jūsu dzīvē. Žurnāla „Grāmatvedība & Ekonomika galvenais mērķis – palīdzēt grūtā situācijā.

Ievērojot pēdējās izmaiņas likumdošanā profesionāls autoru kolektīvs žurnāla lasītājiem sniedz praktiskus padomus un rekomendācijas grāmatvedības vešanā. Žurnālā publicē tikai to informāciju, kas tiešām grāmatvedim nepieciešama ikdienas darbā.

Akcija spēkā līdz 2016.gada 01.februārim  
Patika ziņojums?
Jā (0)
Nē (0)
Citāts  


Par portālu Portāla noteikumi Sazinies ar mums Paziņot par kļūdu Reklāma Rekvizīti Video  

Tālrunis: 28331590     E-pasts: info@d-k.lv   www.d-k.lv

Copyright © 2009 — 2022 Latvikon

SIA "LATVIKON" Ģertrūdes iela 63, Rīga, LV-1011 LV40003167602