Parole

Jaunumu saņemšana

Parakstieties uz portāla
"Debеts-Kredīts" bezmaksas jaunumu saņemšanu un saņemiet likumdošanas jaunumus un citu noderīgu informāciju

Ok

Atteikties no nosūtīšanas

Mūsu partneri:


Kā meklēt dokumentus portālā www.d-k.lv


10.04.2014

Portālā www.d-k.lv ir liels skaits dokumentu un dažreiz ir grūti atrast nepieciešamo informāciju. Lai atrisinātu šo problēmu, portālā darbojas dokumentu meklētājs.

Galvenais meklētāja bloks atrodas portāla lapas augšējā daļā. Informācijas meklēšanai nepieciešams ievadīt meklētāja blokā vārdu vai frāzi, kura Jūs interesē, un nospiest pogu “Meklēt”.

Piemēram, Jūs interesē visi dokumenti par mikrouzņēmumu. Meklētāja blokā ievadiet vārdu “mikrouzņēmums” un nospiediet pogu “Meklēt”.

Atvērsies meklētāja lapa un Jūs ieraudzīsiet meklēšanas rezultātus.

 

Meklētāja lapā Jūs varat izmainīt meklēšanas parametrus: ievadīt vārdu vai frāzi meklēšanai, kā arī izvēlēties portāla lapas, kurās nepieciešams veikt meklēšanu.

Piemēram, Jūs vēlaties atrast atbildes uz visiem jautājumiem, kuri attiecas uz mikrouzņēmumu, kas uzdoti portāla www.d-k.lv ekspertiem.

Šajā gadījuma Jums nepieciešams noņemt visus āķīšus meklēšanas blokā “Meklēt sekojošās lapās”, izņemot āķīti pie “Jautājumi – atbildes” un nospiest pogu “Meklēt”.

 

Meklēšanas rezultāts sastāv no atrasto dokumentu saraksta.

Dotajā gadījumā Jūs ieraudzīsiet lapā visas atbildes uz jautājumiem, kuri ir saistīti ar mikrouzņēmumu, kas bija uzdoti portāla www.d-k.lv ekspertiem.

Nospiežot uz dokumentu no meklēšanas rezultāta (izvēlētais jautājums- atbilde), atveras jauna lapa ar izvēlēto dokumentu.

Lapā ar dzeltenu fonu izdalīti vārdi, kuri piedalījās meklēšanā.

 

Lapas augšējā daļā atrodas lapas meklēšanas bloks. Nospiežot pogu “Iepriekšējā” vai “Nākamā”, lapa pāries uz nākošo meklējamo vārdu.

 

 

Meklēšanas padomi

  • Centieties rakstīt pieprasījumu bez gramatiskām kļūdām. Vairākumā gadījumu meklētājs nedos pareizo rezultātu, ja meklēšanas pieprasījumā būs gramatiskas kļūdas.
  • Meklēšanā centieties izdalīt atslēgvārdus- tā, ko Jūs vēlaties atrast. Piemēram, ja Jūs vēlaties atrast informāciju par atvaļinājumu mikrouzņēmumā, tad frāze meklēšanai varētu būt šāda: “ mikrouzņēmums atvaļinājums”.
  • Lai samazinātu meklēšanas rezultātu, izvēlaties lapas, atzīmējot āķīšus meklēšanas blokā “Meklēt sekojošās lapās”.

Par portālu Portāla noteikumi Sazinies ar mums Paziņot par kļūdu Reklāma Rekvizīti Video  

Tālrunis: 28331590     E-pasts: info@d-k.lv   www.d-k.lv

Copyright © 2009 — 2022 Latvikon

SIA "LATVIKON" Ģertrūdes iela 63, Rīga, LV-1011 LV40003167602