Darbu ir uzsācis jauns informatīvais portāls www.d-k.lv grāmatvežiem, uzņēmējiem un studentiem - www.d-k.lv


Jaunais grāmatvedības-informatīvais portāls „Debets-Kredīts”, ir pilnībā izstrādāts grāmatveža-profesionāla vajadzībām. Tas satur lietderīgu un grāmatveža darbam noderīgu informāciju, un palīdz labāk orientēties Latvijas likumdošanā un pēdējās izmaiņās.

Portālā vienmēr var atrast svaigu informāciju par izmaiņām likumdošanā, galvenos likumus un citus normatīvos aktus, veidlapas, kā arī aktuālu tēmu publikācijas un atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, uz kuriem atbild portāla eksperti.

Portāla eksperta skaidrojumi aplikšanā ar nodokļiem un grāmatvedības uzskaitē tiek doti, ņemot vērā grāmatvedības kontējumus, pēdējās izmaiņas likumdošanā, kā arī Latvijas un Starptautiskos standartus.

Mūsdienīgs portāls: ar valūtu kursiem, darba dienu kalendāru un daudz citas vērtīgas informācijas ir pieejams latviešu un krievu valodā.
Lai sarunātos ar kolēģiem par jebkurām profesionālām tēmām, portālā ir izveidots forums, kurā piedalās arī portāla eksperti.

Mēs centāmies izveidot portālu, kas būtu neaizvietojams grāmatveža darbā, kas kļūtu par platformu grāmatvežu-profesionāļu kopienas izveidošanā.


Baltus un gaišus Ziemassvētkus, laimīgu un zināšanām bagātu Jauno 2010. gadu!
Ar cieņu, Portāla administrācija Debets-Kredīts www.d-k.lv