Parole

Jaunumu saņemšana

Parakstieties uz portāla
"Debеts-Kredīts" bezmaksas jaunumu saņemšanu un saņemiet likumdošanas jaunumus un citu noderīgu informāciju

Ok

Atteikties no nosūtīšanas

Mūsu partneri:


Forums » Uzņēmuma ienākuma nodoklis » UIN deklarācija

Uzņēmuma ienākuma nodoklis


UIN deklarācija
katre
Lietotājs
atbildes: 4

Pievienots: 27.01.2023 14:03
Ja firmai janvārī ir ar saimniecisko darbību nesaistīti izdevumi, vai tie būs jāuzrāda tikai decembra UIN deklarācijā par 2023.gadu?  
Patika ziņojums?
Jā (0)
Nē (0)
Citāts  
Gamer
Lietotājs
atbildes: 16

Pievienots: 21.10.2023 16:09
Mana pieredze liecina, ka seksuālā dzīve var būt ļoti svarīga attiecībās. Mēs ar savu partneri pievēršam lielu nozīmi atvērtajam un uzticamam dialogam par mūsu seksuālajām vēlmēm un vajadzībām https://lv.4pig.com/ Tas ir veids, kā stiprināt savas attiecības un piedāvāt intīmitāti, ko nevar nodrošināt nekas cits. Lai nodrošinātu sevis un partnera apmierinātību, mēs esam pilnveidojuši komunikāciju un mācījušies izprast viens otru labāk.

Seksuālā dzīve ir kļuvusi par mūsu attiecību sastāvdaļu, kas rada sajūtu tuvuma un izpratnes. Kad ir labi izprasts viens otru, seksa lomai attiecībās var būt būtisks pozitīvs ietekmes faktors. Tas, ka mēs esam spējuši veidot veselīgu un apmierinošu seksuālo dzīvi, ir palīdzējis stiprināt mūsu savstarpējo saikni un radījis veiksmīgu attiecību stāstu.  
Patika ziņojums?
Jā (0)
Nē (0)
Citāts
kaburo
Lietotājs
atbildes: 13

Pievienots: 22.10.2023 13:27
Jūsu pieredze uzsvēra, cik svarīga ir atklāta un uzticama komunikācija seksuālajā dzīvē attiecībās. Šis pieejas veids ne tikai stiprina saikni starp partneriem, bet arī nodrošina ievērojamu intimitāti un izpratni. Ir patiesi svarīgi, ka jūs un jūsu partneris cenšaties izprast viens otru un apmierināt viens otru, un tas ir izrādījies sekmīgs ceļš attiecību veidošanā.

Jūsu spēja pilnveidot komunikāciju un radīt veselīgu seksuālo dzīvi ir skaidrs paraugs tam, kā partneri var darboties kopā, lai izveidotu stipras un ilgtermiņa attiecības. Pateicoties jūsu komunikācijas centībām un izpratnei, seksuālā dzīve kļuvis par pozitīvu un nozīmīgu elementu jūsu attiecībās. Šādi stāsti liecina par to, cik svarīgi ir attiecībās nodrošināt abu partneru laimi un apmierinātību.  
Patika ziņojums?
Jā (0)
Nē (0)
Citāts
ben
Lietotājs
atbildes: 46

Pievienots: 10.11.2023 11:20
ПНП: расчет налога и декларация за 2023 год

До 20 января 2023 года практически все налогоплательщики нашей страны должны подать итоговую (декабрьскую) декларацию подоходного налога с предприятий (ПНП). При этом, важно помнить, что для предприятий, чей отчетный год, охватывает 12-месячный период с января по декабрь, декабрьская декларация является обязательной, в том числе для тех, у кого еще до сих пор не образовался облагаемый объект, и кто мог не подавать ежемесячные декларации.
Напомним, что когда вы начинаете процесс заполнения последней декларации отчетного периода, то в Системе электронного декларирования (СЭД) СГД необходимо выбрать соответственно последний отчетный период. Тогда откроется бланк декларации ПНП с большим количеством граф, нежели в ежемесячной декларации. Как обычно, нужно будет ответить на вопросы, были ли за отчетный период соответствующие транзакции, и, если ответ будет положительным, нужно будет предоставить дополнительную информацию.
Напомним и то, что в «годовую» декларацию ПНП включаются расходы по частично распределенной прибыли – затраты на безнадежных дебиторов и увеличенные процентные выплаты, суммы займов связанным лицам, неполученная прибыль или увеличенные затраты при сделках со связанными лицами, результаты гибридного несоответствия.
На страницах журнала „BUHGALTERIJA un EKONOMIKA“ мы уже не раз рассматривали вопросы подготовки итоговой декларации ПНП как в целом, так и отдельных ее «компонентов». Однако, нелишне будет еще раз напомнить нашим читателям нюансы заполнения этого важнейшего документа бухгалтерского учета.
Сборник подготовлен авторами журнала „BUHGALTERIJA un EKONOMIKA“ и содержит следующую информацию и методики:
1.Расчет подоходного налога с предприятий.
2. Дивиденды и приравненные к дивидендам выплаты
3. Увеличение облагаемой налогом базы на условные дивиденды.
4. Не связанные с хозяйственной деятельностью расходы.
5. Ненадежные дебиторские долги.
6. Включаемые в налоговую базу увеличенные процентные платежи.
7. Займы связанным лицам.
8. Применение льгот подоходного налога с предприятий.
9. Не включение дохода от отчуждения акций в налоговую базу.
10. Методика заполнения декларации ПНП.
Заказать сборник можно на нашем сайте www.ge.lv
https://ge.lv/?item_id=92&l=1  
Patika ziņojums?
Jā (0)
Nē (0)
Citāts


Par portālu Portāla noteikumi Sazinies ar mums Paziņot par kļūdu Reklāma Rekvizīti Video  

Tālrunis: 28331590     E-pasts: info@d-k.lv   www.d-k.lv

Copyright © 2009 — 2022 Latvikon

SIA "LATVIKON" Ģertrūdes iela 63, Rīga, LV-1011 LV40003167602