Parole

Jaunumu saņemšana

Parakstieties uz portāla
"Debеts-Kredīts" bezmaksas jaunumu saņemšanu un saņemiet likumdošanas jaunumus un citu noderīgu informāciju

Ok

Atteikties no nosūtīšanas

Mūsu partneri:


Forums » Brīvā laika sarunas » Bērnu ratiņi

Brīvā laika sarunas


Bērnu ratiņi
Gamer
Lietotājs
atbildes: 16

Pievienots: 12.08.2022 14:34
Mēs ar vīru iegādājāmies ratiņu modeli Adamex Amelia. Izvēloties sev vajadzīgo variantu, mēs, pirmkārt, pievērsām uzmanību ērtībām bērnam. Šiem ratiņiem ir 2 bloki: šūpulis un pastaigu bloks. Abi ir ērti bērnam un, kā rāda pieredze, ir piemēroti jebkuriem laikapstākļiem. Vēl gribu atzīmēt mazo masu, kas ļāva bez problēmām pārvietot ratus uz un no 5 stāva. Un, lai arī tas ir viegls, materiāls ir ļoti izturīgs. Ratiņiem ir arī 2 apmetņa iespējas: pretmoskītu tīkls un lietus pārsegs. Mums bija gadījumi, kad pastaigas laikā iekļuvām lietū, un šajā situācijā glābj lietusmētelis. Nu mammai ērtībai komplektā soma-mugursoma mammai un dzēriena turētājs. Kopumā rati ir ērti un, pat ņemot vērā visas priekšrocības, tiem ir zema cena. Bet tagad es gaidu vēl vienu mazuļi, vai varat ieteikt kadus citus ratiņus, nevis Adamex?  
Patika ziņojums?
Jā (0)
Nē (0)
Citāts  
kaburo
Lietotājs
atbildes: 13

Pievienots: 13.08.2022 08:29
Man vairak patīk Cybex rati https://mimikid.lv/ratini-un-autosedeklisi/ratinu-komplekti-3-viena mazuļiem. Rati ir universāli, "transformatori", kā arī pastaigas, vienlaikus saglabājot parasto ratu funkcionalitāti. Bērnus var ievietot vienā šūpulī vai atsevišķos grozos. Kopējā telpa neļauj individuāli pielāgot ratu elementus, ko nevar teikt par atsevišķām vietām.  
Patika ziņojums?
Jā (0)
Nē (0)
Citāts
klaus
Lietotājs
atbildes: 14

Pievienots: 13.08.2022 13:19
Kad jums ir pirmais mazulis, jūs vēlaties, lai viņam būtu viss labākais. Vajadzēja pirkt ratus, par lietoto variantu uzreiz pateicu vīram, ka nav jautājumu. Sākām meklēt tādas iespējas kā Riko, Expander, Carrello utt., bet visvairāk man patika Abamex Bibione 2 in 1 pelēkie rati. Ļoti laba ratu šūšana, kulbiņa apakšā iebūvēts regulējams ventilācijas logs, apmetnis kājām aiztaisāms ar rāvējslēdzēju un ļoti ērti. Vīrs ratus salika ļoti ātri, pat viņš pats bija šokā, ka viss tik pārdomāts.  
Patika ziņojums?
Jā (0)
Nē (0)
Citāts


Par portālu Portāla noteikumi Sazinies ar mums Paziņot par kļūdu Reklāma Rekvizīti Video  

Tālrunis: 28331590     E-pasts: info@d-k.lv   www.d-k.lv

Copyright © 2009 — 2022 Latvikon

SIA "LATVIKON" Ģertrūdes iela 63, Rīga, LV-1011 LV40003167602