Parole

Jaunumu saņemšana

Parakstieties uz portāla
"Debеts-Kredīts" bezmaksas jaunumu saņemšanu un saņemiet likumdošanas jaunumus un citu noderīgu informāciju

Ok

Atteikties no nosūtīšanas

Mūsu partneri:


Forums » Pašnodarbinātā persona » Pašnodarbinātais

Pašnodarbinātā persona


Pašnodarbinātais
viks
Lietotājs
atbildes: 29

Pievienots: 20.11.2014 14:45
Sveiki, man ir šāds jautājums. Man ir noslēgts līgums kā pašnodarbinātai personai ar SIA par pakalpojuma sniegšanu. Bet esmu saslimis un man nebūs iespējams veikt šo pakalpojumu, par ko SIA - pakalpojuma saņēmējs ir brīdināts. Vai slimības lapa ir pamatots iemesls tam, lai SIA nevarētu piestādīt sankcijas un prasīt kompensāciju par zaudējumiem, kas radās tā rezultātā, ka nevaru pildīt savas saistības slimības dēļ?  
Patika ziņojums?
Jā (0)
Nē (0)
Citāts  
AigarsR
Lietotājs
atbildes: 11

Pievienots: 26.11.2014 10:34
Viss atkarīgs no Jūsu starpā noslēgtā līguma, jo faktiski Jūs uzņēmāties saistības, kuras Jums ir jāizpilda un slims vai ne, bet Jums ir Juridiski saistošs dokuments noslēgts.

Jāskatās, kas līgumā atrunāts, jo faktiski sanāk, ka Jūs vienpersoniski laužat līgumu, ja līgumā noteiktas sankcijas - nāksies maksāt, ja nav atrunāts, tad diez vai uzņēmums čakarēsies ar tiesām, lai pierādītu reālus zaudējumus un no Jums tos piedzītu. Ar mutisku vai pat rakstisku vienošanos var atlikt līguma izpildi, atkarībā no tā, kas tie par pakalpojumiem un cik ļoti gribās ar papīriem nodrošināties.

Noslēgumā pajautāšu tā, vai darbinieku slimības lapas Jums kā klientam derētu kā mierinājums, ja, teiksim, jūsu interneta provaideris Jums internetu atslēgtu?  
Patika ziņojums?
Jā (0)
Nē (0)
Citāts


Par portālu Portāla noteikumi Sazinies ar mums Paziņot par kļūdu Reklāma Rekvizīti Video  

Tālrunis: 28331590     E-pasts: info@d-k.lv   www.d-k.lv

Copyright © 2009 — 2022 Latvikon

SIA "LATVIKON" Ģertrūdes iela 63, Rīga, LV-1011 LV40003167602