Parole

Jaunumu saņemšana

Parakstieties uz portāla
"Debеts-Kredīts" bezmaksas jaunumu saņemšanu un saņemiet likumdošanas jaunumus un citu noderīgu informāciju

Ok

Atteikties no nosūtīšanas

Mūsu partneri:


Jaunumi » MK izskatīs interaktīvo azartspēļu un izložu jomas noteikumus
Izdrukāt

MK izskatīs interaktīvo azartspēļu un izložu jomas noteikumus

09.04.2018

27. martā Ministru kabinetā (MK) izskatīja Finanšu ministrijas sagatavotu noteikumu projektu par interaktīvās azartspēles vai interaktīvās izlozes organizēšanā izmantojamās spēles programmas atbilstības pārskatā iekļaujamo informāciju. Tāpat tiks izskatīts noteikumu projekts, kurā noteikta iesniedzamā informācija par interaktīvo azartspēļu, interaktīvo izložu, izložu biļešu pārdošanas un izložu dalības maksājumu pieņemšanas organizēšanas sistēmām, to drošības un fizisko personu datu aizsardzības pasākumiem un informācijas glabāšanu.

Lai nodrošinātu godīgus interaktīvo azartspēļu un izložu principus, noteikumi paredz interaktīvo azartspēļu un interaktīvo izložu spēļu programmu pārbaudes nosacījumus. Tos izvērtē sertifikācijas institūcija, atbilstības pārskatā informējot par spēļu programmu atbilstību prasībām. MK noteikumu projekts nosaka arī to, kāda vispārīga informācija sertifikācijas institūcijai ir jāsniedz atbilstības pārskatā, piemēram, sertifikācijas institūcijas nosaukums, attiecīgās interaktīvās spēles programmas un tās ražotāja nosaukums. Ja konkrētai interaktīvajai azartspēlei vai izlozei līdz 2018. gada 1. janvārim ir izsniegts sertifikācijas institūcijas atbilstošais interaktīvās spēles programmas atbilstības pārskats, tad tas būs derīgs līdz laikam, kamēr nav veiktas izmaiņas konkrētajā spēles programmā.

Lai pieņemtu dalības maksājumu spēlēm vai pārdotu skaitļu izložu un momentloteriju biļetes, izmantojot elektronisko sakaru pakalpojumus, noteikumu projekts paredz maksājumu pieņemšanas organizēšanas sistēmu pārbaudes nosacījumus, kurus izvērtē sertifikācijas institūcija, sniedzot atzinumu par attiecīgo organizēšanas sistēmu. Tiesību akts nosaka attiecīgo organizēšanas sistēmu galvenās sastāvdaļas un informāciju, kas iesniedzama Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijā. Tāpat tajā paredzēta kārtība, kādā drīkst mainīt attiecīgās organizēšanas sistēmas vai tās sastāvdaļas, drošības un fizisko personu datu aizsardzības pasākumus, kā arī informāciju, kas glabājama attiecīgajās organizēšanas sistēmās un informācijas glabāšanas termiņu.



Atstāt savu komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējieties ar savu lietotāju vai reģistrējieties!
Piektdiena
2024. g. 19. aprīlis
Pr Ot Tr Cr Pt St Sv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

Valūtas kursi

 
Par portālu Portāla noteikumi Sazinies ar mums Paziņot par kļūdu Reklāma Rekvizīti Video  

Tālrunis: 28331590     E-pasts: info@d-k.lv   www.d-k.lv

Copyright © 2009 — 2022 Latvikon

SIA "LATVIKON" Ģertrūdes iela 63, Rīga, LV-1011 LV40003167602