Parole

Jaunumu saņemšana

Parakstieties uz portāla
"Debеts-Kredīts" bezmaksas jaunumu saņemšanu un saņemiet likumdošanas jaunumus un citu noderīgu informāciju

Ok

Atteikties no nosūtīšanas

Mūsu partneri:


Jaunumi » Saraksts ar pašvaldību izsniegtajām licencēm interešu izglītības programmām
Izdrukāt

Saraksts ar pašvaldību izsniegtajām licencēm interešu izglītības programmām

08.03.2017

Sākot ar 2017.gada 1.martu visa gada garumā, iesniedzot gada ienākumu deklarāciju, vecāki vai citi ģimenes locekļi var atgūt daļu pārmaksātā iedzīvotāju ienākuma nodokļa arī no tās summas, kas pagājušajā gadā ir samaksāta par bērnu interešu izglītību (pievienojot gada ienākumu deklarācijai maksājumus apliecinošos dokumentus – čekus, kvītis, internetbankas izdrukas u.tml.).

Nodokļa atmaksa pienākas par tiem pulciņiem, ko piedāvā izglītības iestāde, kā arī par pulciņiem, ko piedāvā cita juridiskā vai fiziskā persona, kas nav reģistrēta Izglītības iestāžu reģistrā, taču tai ir pašvaldības izsniegta speciāla licence pulciņa darbībai. Informācija par to, vai konkrētā pulciņa organizētājs ir izglītības iestāde, ir pieejama Izglītības iestāžu reģistrā https://viis.lv. Savukārt par pašvaldības izsniegtajām licencēm ir jāinteresējas attiecīgajā pašvaldībā, piemēram, Rīgas pašvaldības interešu izglītības programmu īstenotājiem izsniegtās licences ir pieejamas elektroniskā veidā portālā www.e-skola.lv.

Lai vecākiem atvieglotu šo pārliecināšanās procesu, VID ir apkopojis pašvaldību iesniegto informāciju un VID mājaslapā sadaļā “Gada ienākumu deklarācija” ir pieejams saraksts ar pašvaldību izsniegtajām licencēm interešu izglītības programmām.

Pirms gada ienākumu deklarācijas aizpildīšanas, lai atgūtu pārmaksāto IIN par bērnu interešu izglītību, aicinām iepazīties ar pašvaldību datiem par izsniegtajām licencēm interešu izglītības programmām. Ja tabulā vēl nav atrodams tieši jūsu bērna apmeklētais pulciņš, sporta sekcija vai cita apmācības programma, aicinām interesēties par to vietējā pašvaldībā.

Diemžēl ne visas pašvaldības ir atsaukušās VID aicinājumam iesniegt informāciju, tādēļ aicinām to darīt, lai varētu tabulu papildināt un aktualizēt.



Atstāt savu komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējieties ar savu lietotāju vai reģistrējieties!
Ceturtdiena
2024. g. 25. aprīlis
Pr Ot Tr Cr Pt St Sv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

Valūtas kursi

 
Par portālu Portāla noteikumi Sazinies ar mums Paziņot par kļūdu Reklāma Rekvizīti Video  

Tālrunis: 28331590     E-pasts: info@d-k.lv   www.d-k.lv

Copyright © 2009 — 2022 Latvikon

SIA "LATVIKON" Ģertrūdes iela 63, Rīga, LV-1011 LV40003167602